Dogansehir'de Toplu Açilis

Dogansehir Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatirimlarin açilisi Dogansehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasi’nda düzenlenen toplu açilis töreniyle gerçeklestirildi.

Dogansehir'de Toplu Açilis
Dogansehir Belediyesi tarafindan hizmete sunulan ve içerisinde Dogansehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasi, Dogansehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi’nin resmi açilis töreni gerçeklesti.

Dogansehir Belediye Baskani Durali Zelyurt’un ilçeye kazandirdigi eserlerin toplu açilis töreni gerçeklesti. Törende konusan Baskan Zelyurt, Açilisi yapilan projeler arasinda Dogansehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasi, Dogansehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi bulunuyor.

Açilisi yapilan projelerin hayirli olmasini dileyen Baskan Durali Zelyurt, "Dogansehir Belediyemizin eserler üstüne eserler koyarak ifade ettigimiz, vatandasimizin gönlünü fethettigimiz yeni 3 eserimizin içinde bulundugumuz Dogansehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasi, Dogansehir Gençlik Merkezi, ve Vahap Küçük Millet Bahçesi dahil olmak üzere insallah ugurlu ellerinizle birlikte, dualarinizla birlikte açilislarini gerçeklestirecegiz. Merkez, kirsal gözetmeksizin çalisacagiz demistik, Degerli, aziz hemserilerim, Bizi biz yapan, size hizmet etmek. Bizi biz yapan deger, sizlerin dertleri ile hemhal olmak, mahallelerimizin dertleriyle hemhal olmak, bir olmak, beraber olmak. Ne diyor Cumhurbaskanimiz; bir olacagiz, beraber olacagiz, kardes olacagiz, hep birlikte Dogansehir olacagiz diyorum. Buraya katiliminizdan dolayi herkese sevgi ve saygilarimi sunuyorum, sag olun, var olun diyorum" dedi.

Kaynak: İHA