Castrol, Motobike Istanbul 2024'Te Motosiklet Tutkunlariyla Bulustu

Dünyanin önde gelen madeni yag üreticilerinden Castrol, 20-23 Mart tarihleri arasinda Istanbul Fuar Merkezi’ndeki gerçeklestirilen Motobike Istanbul 2024’teki standinda yer alan deneyim alaniyla motosiklet tutkunlarinin ilgi odagi oldu.

Castrol, Motobike Istanbul 2024'Te Motosiklet Tutkunlariyla Bulustu


Castrol, 125’inci yilinda yenilenen marka kimligi ve ‘Onward, Upward, Forward’ vizyonu dogrultusunda belirledigi odak alanlarda güçlü bir sekilde yer almaya devam ediyor. Bu dogrultuda 20-23 Mart tarihleri arasinda Istanbul Fuar Merkezi’nde gerçeklestirilen ve uzun bir aradan sonra tekrar katildiklari Motobike Istanbul 2024’teki standinda yenilenen marka kimligini ziyaretçilerle paylasirken kurdugu deneyim alaniyla da ürünlerini motosiklet tutkunlarinin begenisine sundu.

Castrol META (Orta Dogru, Türkiye ve Afrika) Pazarlama Direktörü Onur Dede, yeni stratejilerini belirlerken önceligi tüketicilerin degisen ihtiyaçlarini anlamaya verdiklerini belirterek, “Tüketicilerimizin ilerlemesini hizlandirmaya ve degisen dünyada karsilasacaklari sorunlarin üstesinden gelmeye yardimci olmaya devam ediyoruz. PET-DER raporlarinin da gösterdigi gibi motosiklette pazar liderligimizi sürdürüyoruz. Yeni stratejimiz dogrultusunda, odaklandigimiz tüm alanlarda, ana madeni yag isimizi büyütmek için çok daha etkin bir sekilde yer alacagiz. Motobike Istanbul 2024 de bizim için bu yüzden çok önemliydi ve gördügümüz ilgiden çok memnun kaldik” dedi.



Standi ziyaret edenlerden bir kisi KTM 125 DUKE kazandi

Farkli deneyim alanlarindan olusan stantta bulunan MotoGP sürücülerinin antrenman yaptigi simülatör ile reflekslerini ölçmek ve kuvvetlendirmek için kullanilan refleks duvari da motosiklet tutkunlarinin yogun ilgisiyle karsilandi. Standi ziyaret ederek etkinliklere katilim saglayarak kisisel bilgileri ile kaydolanlar arasinda Milli Piyango Idaresi’nin verdigi izinle 27 Mart günü gerçeklestirilen çekilisle de bir kisi KTM 125 Duke Siyah 2024 model motosiklet kazandi.

POWER1 ile tüm motosikletlerde güçlü performans

Yapilan açiklamaya göre, Motobike Istanbul 2024’teki Castrol standinda motosiklet motor yagi olan POWER1 da ziyaretçilerin begenisine sunuldu. Hem Tam Sentetik besi bir arada hem de Sentetik Teknolojili üçü bir arada formülleriyle, tüm motosikletler için güçlü performans ve koruma saglayan POWER1, gücün sürekliligini saglayan teknolojisi ile üstün sürüs keyfini yasamak isteyen motosiklet sürücüleri için tasarlandi. Power Release Technology ile güçlendirilmis Castrol POWER1 4T 10W, sürtünmeyi azaltarak motosiklet sürücülerine gaza dokunduklari andan itibaren daha hizli ivmelenme sunuyor.
Kaynak: İHA