5000 Evler 'Özkan Çetinkaya' Dedi

Seçim çalismalari kapsaminda mahalle halki ile iftar programlarinda bir araya gelen AK Parti Karabük Belediye Baskan adayi Özkan Çetinkaya, 5000 evlerde vatandasin yogun destegi ile karsilandi.

5000 Evler 'Özkan Çetinkaya' Dedi
Yerel seçimlere 2 gün kalirken, Karabük’te heyecanda giderek yükseliyor. Gece gündüz durmadan vatandaslarla bir araya gelen Belediye Baskan adayi Özkan Çetinkaya, 5000 Evler de AK Parti Karabük Il Baskanliginca düzenlenen iftar programina katildi.

5000 Evler Cumhuriyet, 75. Yil ve Bahçelievler mahalleleri sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi iftar programinda Özkan Çetinkaya’yi coskuyla karsilayarak, desteklerini bir kez daha dile getirdiler.

Semazen gösterisinin de yer aldigi iftar programi sonrasi tesekkür konusmasi yapan Baskan Adayi Çetinkaya, "Mübarek Ramazan ayi ve seçimlere sayili günler kala siz degerli mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Insallah 31 Mart’ta 15 yillik bir duran dönemden kurtulacagiz. Allah’in izniyle 1 Nisan’da insallah hep beraber yükselise geçecegiz. 1 Nisan’dan itibaren Karabük’ün her mahallesi, 5000 Evler basta olmak üzere hizli bir sekilde tüm mahallelerimizin problemlerini ihtiyaçlarini biliyoruz ve hizli bir sekilde çözmek için geliyoruz.” dedi.

Program boyunca Çetinkaya, mahalle sakinleriyle bire bir ilgilenerek, onlarin sorunlarini dinledi ve çözüm önerilerini paylasti.

Düzenlenen iftar programina katilan AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Sahin, Ali Keskinkiliç ve AK Parti Karabük Il Baskani Ferhat Salt Çetinkaya için destek istedi.
Kaynak: İHA