Tekerlekli Sandalyesiyle Kapi Kapi Gezip Oy Istiyor

DÜZCE – Düzce’de yasayan cam kemik hastasi Esat Balci, belediye meclis üyesi adayi olarak tekerlekli sandalyesiyle kapi kapi dolasip Balci, seçmenlerle bulusuyor.

Tekerlekli Sandalyesiyle Kapi Kapi Gezip Oy Istiyor
Düzce’nin Yigilca ilçesinde ikamet eden dogustan cam kemik hastasi Esat Balci (30), hem yasamin içinde olmak hem de engelleri ortadan kaldirmak için farkindalik çalismalarina imza atiyor. Üniversite egitimini de Düzce’de tamamlayan Balci, Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi adayi oldu. Tekerlekli sandalyesiyle ilçede kapi kapi gezen Balci, seçmenlerden oy istiyor.

5 yil önce de muhtar olmak için aday oldugunu söyleyen Balci, "Az bir oyla kaybettim, nasip olmadi. Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisinin yönetiminde yer almistim. Encümen olmaya da niyetim vardi. Yönetim takdir gösterdi ve 2. siradan belediye meclis üyesi adayi olarak listeye girdim" dedi.

Esat Balci, ihtiyaci olan herkese el uzatacagini ifade ederek, "Ben 7’den 77’ye her insanla görüsen, 7 gün 24 saat sürekli irtibat halinde olan, baskan kadar ön planda olan bir insanim. Ihtiyaci olanlarin her türlü sorunlarini çözecegime inaniyorum. Engelli birey oldugunuzda açilmayacak kapi olmadigini biliyorum. Ilçemde de çevrem, adayligimin çok iyi oldugunu söylüyor. Bu ilçeye katabilecegim çok özel çalismalarim oldugunu herkes biliyor. Bizde kazanmak için çalisiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA