Sevgi Evi Çocuklarina Iftar

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Erzurum Subesi tarafindan, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü bünyesinde bulunan Sevgi Evlerinde barinan çocuklara iftar yemegi verdi.

Sevgi Evi Çocuklarina Iftar
Daha önce sehit aileleri veya ihtiyaç sahibi aileler onuruna iftar yemegi veren Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Erzurum Subesi, bu kez de Sevgi Evlerinde barinan çocuklara için iftar yemegi verdi. Bir lokantada düzenlenen iftar yemegine toplam 85 çocuk katildi.

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Erzurum Sube Baskani Abdulkerim Kavaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Aile Sosyal Hizmetler Il Müdür Yardimcisi Tamer Ekinci ve Sevgi Evleri yetkilileri katildi.

Iftar öncesi kisa bir konusma yapan Baskan Abdulkadir Kavaz, Gazze de yasanan katliama dikkat çekerek, binlerce çocugun aylardir aç susuz kaldigina dikkat çekti. Ayrica yogun bombardiman altinda yasam mücadelesi verdiklerini bir çocugunun anne babasini veya canini kaybettigini söyleyen Kavaz, “Bu nedenle cennet vatanimiz Türkiye’mizi sevelim ve her halimize sükredelim. “ifadelerini kullandi.

Il Müdür Yardimcisi Tamer Ekinci de sevgi evlerinde barinan çocuklara böyle bir jestte bulunan ve onlari yeniden bir araya getirip onlarla birlikte iftar yapan Müstakil Sanayici ve Is Adamlari yönetimi ve üyelerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA