Hayirsever, Bakkalin Veresiye Defterindeki Borçlari Ödedi

Zonguldak’in Eregli Ilçesinde bir hayirsever, bakkalin veresiye defterindeki borçlarin tamamini ödedi.

Hayirsever, Bakkalin Veresiye Defterindeki Borçlari Ödedi
Karadeniz Eregli’ de bir hayirsever girdigi bir markette veresiye defterindeki tüm borçlari ödedi.

Veresiye defterindeki 10 bin liraya yakin borcu ödeyen hayirsever, markete borcu olan ailelerin yüzünü güldürdü. Potbasi Mahallesinde market isleten Muammer Arslan, is yerine "Bakkalimiza 27.03.2024 tarihine kadar veresiye borcu olanlarin borçlari hayirseverler tarafindan ödenmistir" yazili afisi asti.

Veresiye borcu olanlar ise afisi gördüklerinde mutlu oldu. Bakkal Sahibi Arslan daha önceki senelerde de ayni bu sekilde bir olayla karsilastigini dile getirerek sunlari dile getirdi;

"Bakkal veresiye defterimizde çok büyük rakam degildi 9 ila 10 Bin TL arasi bir rakam vardi. Daha öncesinde hiç tanimadigim görmedigim hayirsever vatandaslar geldi bizden veresiye defterini satin almak istediler. Defter bedeli kadar ücret teklif ettiler biraz biz fedakârlik yaptik biraz onlar fedakârlik yaptilar ama çogunlugunu onlar yaptilar teslim ettik bütün müsterilerimizin bütün hesaplarini bugün itibariyle kapattik Allah razi olsun onlardan. Bu mübarek ramazanda gerçekten çok duygulandik bu zamanda insanlar gerçekten çok zor durumda Allah razi olsun ben kendi sosyal medyamdan paylastim tepkiler çok güzel oldu insanlar bu zor durumda azda olsa rahatladilar kafalarinda markete borcum var derdi kalkti bu benim basima gelen ikinci durum oldu daha önceki yillar dada aynen bu sekilde hayirseverler geldi defteri alip birçok vatandasimizin borcunu sifirladilar."
Kaynak: İHA