Baskan Topaloglu'ndan Yaslilara Iftar Yemegi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, “Yaslilar Haftasi” dolayisiyla Kemer’de yasayan yasli vatandaslara iftar yemegi verdi.

Baskan Topaloglu'ndan Yaslilara Iftar Yemegi
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, “Yaslilar Haftasi” münasebetiyle ilçede yasayan yaslilar için iftar yemegi düzenledi.

Kemer’de sevilen ve taninan yasli vatandaslari kapida karsilayan Baskan Topaloglu, tek tek sohbet etti. Iftar yemeginden sonra masalari dolasan Topaloglu, yasli vatandaslarin bir ihtiyaci olup olmadigini sordu.

Baskan Topaloglu yaptigi açiklamada, “Kemer’in bugünlere gelmesinde emegi olan amcalarimiza ve annelerimize iftar yemegi verdik. Yokluk zamanlarinda mücadele ederek Kemer’in bugünlere gelmesinde önemli pay sahibi olan yasli vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Birbirleriyle kucaklastilar ve dertlestiler. Gençlik yillarindan konustular. Allah onlardan razi olsun” dedi.

Kemer’deki bir otelde verilen iftar yemegine Baskan Topaloglu’nun yani sira, CHP Kemer Ilçe Baskani Adem Baris, Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül ve Kemer Belediyesi Meclis üyeleri katildi.

Kaynak: İHA