Adalet Bakani Tunç, Son 7 Günde 21 Programa Katildi

31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle memleketi Bartin’da üs kuran Adalet Bakani Yilmaz Tunç, son 7 gün içerisinde Bartin, Zonguldak, Karabük ve Çankiri’da gerçeklestirilen 21 programa katildi.

Adalet Bakani Tunç, Son 7 Günde 21 Programa Katildi
31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayili günler kala yürütülen seçim kampanyalari son sürat devam ediyor. Adalet Bakani Yilmaz Tunç da, bir hafta önce seçim bölgesi ve memleketi Bartin’a gelerek, bölgedeki AK Parti ve Cumhur Ittifaki’nin belediye baskan adaylarinin çalismalarina destek veriyor. Adeta bölgede üs kuran Adalet Bakani Tunç, son bir hafta içerisinde Bartin, Zonguldak, Karabük ve Çankiri illerinde seçim ofisi açilisi, miting, halk bulusmasi, esnaf ziyareti ve iftar gibi toplam 21 programa katildi.

Bakan Tunç, Bartin’da belediye baskan adaylari ile birlikte Amasra, Ulus ve Kurucasile ilçeleri, Kozcagiz, Kumluca, Abdipasa ve Hasankadi beldelerini gezerek miting, esnaf gezileri ve iftar programlarina katildi.

Bartin il merkezinde ise Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Belediye Baskan Adayi Hüseyin Fahri Firincioglu ile birlikte esnaf gezisi ve iftar programina da katilan Tunç, Zonguldak’in Soguksu semti ve Kilimli ilçesinde, Karabük’ün Safranbolu ve Yenice ilçelerinde gerçeklestirilen esnaf gezisi, miting ve STK bulusmasina istirak ederken, Çankiri il merkezinde düzenlenen parti teskilatini ziyaret, esnaf gezisi gibi programlarda da yer aldi. Programlarda esnaf ve vatandaslarin da dertlerini tek tek dinleyen Bakan Tunç, AK Parti ve Cumhur Ittifaki’nin belediye baskan adaylarinin desteklenmesini istedi. Tunç, programlarda hükümet ve mahalli idareler arasindaki uyuma dikkat çekerek, Recep Tayyip Erdogan belediyeciligini de bölge halkina anlatti. Yilmaz Tunç, katildigi programlarda yaptigi konusmalarda vatandaslar ile il, ilçe, belde teskilati yöneticileri ve belediye baskan adaylarina seslenerek, Türkiye rekoru kiracak bir oy orani ile belediye baskan adaylarinin kazanmasini istedigini de ifade etti.

Adalet Bakani Tunç, 10-12 Nisan tarihlerinde Ramazan Bayrami’nin, 31 Mart’ta ise Milli Irade Bayrami’nin kutlanacagini kaydetti.

Bakan Tunç’un seçimlerin yapilacagi pazar gününe kadar bölgede kalmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA