Gençlerin Yeni Adresi Olacak

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün girisimleri ile yaklasik 10 gün önce temeli atilan ‘Zincirli Kuyu Is Merkezi ve Kütüphanesi’nde çalismalar yogun sekilde devam ediyor.

Gençlerin Yeni Adresi Olacak
Düzce Belediyesi tarafindan geçtigimiz haftalarda temeli atilarak yapimina baslanan ‘Zincirli Kuyu Is Merkezi ve Kütüphanesi’nde çalismalar hizla ilerliyor. Baskan Faruk Özlü’nün, 1999 depreminde yikilan ve aradan geçen 24 yil boyunca hukuki ve mülkiyet sorunlari çözülemeyen Basmacilar Çarsisi’na el atarak, israrli ve kararli takibi ile sorunu çözmesi sonrasi, binanin temeli atildi.

Düzce tarihinde önemli bir yer tutan ve adeta sehrin bir simgesi olan ‘Zincirli Kuyu’nun adinin yasatilacagi bina insaatinin radye temel demir imalatlari tamamlanirken, temel betonu dökülmeye baslandi. Akabinde de bodrum katin perde beton ve kolon demir kalip imalatlarinin baslayacagi açiklandi.

‘Zincirli Kuyu Is Merkezi ve Kütüphanesi’ adiyla yükselecek binanin bodrum, zemin ve 1. kati isyeri olarak projelendirilirken, diger 2 kati ise kütüphane olarak hizmet verecek.
Kaynak: İHA