Düzce'de 9 Büfede Satiliyor

Düzce Belediyesi’nin öz kaynaklari ile insa edilerek sehrin belirli noktalarina yerlestirilen ve vatandaslara hizmet vermesi saglanan Halk Ekmek büfelerinin sayisi 9’a çikartildi.

Düzce'de 9 Büfede Satiliyor
Düzce Belediyesi, vatandas odakli hizmet belediyeciligi dogrultusunda çalismalarini sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede Halk Ekmek büfeleri ile vatandaslarin en önemli ihtiyaç malzemesi olan ekmege uygun fiyatla ve hizli sekilde ulasabilmeleri saglaniyor.

Ilk etapta Camikebir Mahallesi 23 Nisan Parki önü, Hamidiye Mahallesi üst geçidi, Bahçesehir Telekom Yani, Konuralp Sehit Murat Demir Mahallesi, Kiremitocagi Mahallesi Opet karsisinda olmak üzere 5 farkli noktada hizmet veren Halk Ekmek büfelerine geçtigimiz haftalarda Bahçesehir Çamlievler Mahallesi 3. ve 4. bölgelerini birbirine baglayan kavsak ile Beyciler Mavi Hilal Evleri yaninda bulunan belediye hizmet binasi yanina konuslanan büfenin eklenmesiyle sayi 7’ye ulasmisti.

Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü nezdinde hizmet veren büfelere Koçyazi Mahallesi ve Bahçesehir Yesiltepe Mahallelerinin eklenmesiyle bu sayi 9’a çikartildi. Destek Hizmetleri Müdürlügü atölyelerinde belediyenin öz kaynaklari ile insa edilerek vatandasa hizmet vermek için belirlenen noktalara yerlestirilen büfeler, her gün sabah saat 07:30 / 10:30 ile ögleden sonra saat 16:00 / 19:00 arasinda ekmek satisi yapacak.
Kaynak: İHA