Bursa'da Oy Kullanmaya Engel Yok

Bursa Büyüksehir Belediyesi, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri’nde ortopedik engelli ve yataga bagimli yasayan hastalarin oylarini daha rahat sekilde kullanabilmesi için ücretsiz ulasim desteginde bulunacak.

Engelli bireylerin ulasim ve erisim sikintilarini çözme noktasinda sosyal projeler gelistiren Büyüksehir Belediyesi, 31 Mart Pazar günü yapilacak olan Mahalli Idareler Seçimleri’nde ortopedik engelli ve yataga bagimli hastalarin da vatandaslik görevlerini yerine getirebilmeleri için tüm imkanlarini seferber etti. Seçimlerde tekerlekli sandalye ve akülü sandalye kullanan ortopedik engelli vatandaslar ile yatalak ve yari yatalak hastalara ücretsiz ulasim imkani saglayacak olan Büyüksehir Belediyesi, lift sistemli rampali araçlar ile ambulanslari seçimler için hazirladi. Böylelikle Büyüksehir Belediyesi, engeli olup da yürüyemeyen ya da yataga bagimli halde yasayan Bursalilarin sandiklara giderek, vatandaslik görevlerini yerine getirebilmesini temin edecek.

Bu arada engelsiz ulasim hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslarin, 29 Mart Cuma günü saat 17.00’a kadar Alo 153 ya da ‘0224 7161155’ numarali telefonlardan kayit yaptirmasi gerekiyor.
Kaynak: İHA