Baskan Çerçioglu, Iftar Sofralarinda Vatandaslarla Bulusuyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Aydin’in çesitli noktalarinda kurulan iftar sofralari binlerce Aydinliyi agirlamaya, Ramazanin bereketini paylastirmaya devam ediyor.

Baskan Çerçioglu, Iftar Sofralarinda Vatandaslarla Bulusuyor
Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Atatürk Kent Meydani ve Tepecik Mahallesi’nde düzenlenen iftar programlarinda vatandaslarla bulustu, hayirli Ramazanlar diledi.

Büyüksehir Belediyesi’nin iftarinda Çerçioglu’na, Cumhuriyet Halk Partisi Aydin Milletvekili Evrim Karakoz, ve Efeler Belediye Baskan Adayi Anil Yetiskin de eslik etti.

Iftar sonrasi Atatürk Kent Meydani’nda bulunan esnaf ve vatandaslarla da bir araya gelen Çerçioglu, vatandaslarla fotograf çekilerek hayirli Ramazanlar diledi. Kuryeler ile görüserek taleplerini dinleyen Çerçioglu, ardindan bir kafede gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Ramazan ayi boyunca Aydin genelinde her gün binlerce vatandasla iftar sofralarinda bulusmaya devam eden Büyüksehir Belediyesi, bu aksam da Bozdogan Çarsi Mahallesi, Efeler Tepecik Mahallesi ve Atatürk Kent Meydani, Incirliova Osmanbükü Mahallesi, Germencik Ortaklar Mahallesi, Karacasu Ataköy Mahallesi, Nazilli 23 Nisan Parki, Dallica Mahallesi ve Esenköy Mahallesi ile Söke Yenidogan Mahallesi’nde 19 bin vatandasi bir araya getirdi.

Çerçioglu, Ramazan ayinin baris ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA