Ayvalikli Engellilerden Baskan Özlemis'e Güvenoyu

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Birlik Ortopedik Engelliler Dernegi (BOED) genel kurul toplantisi yapildi. Toplantida yapilan seçimlerde tek liste ile giren mevcut baskan Güler Çapraz Özlemis yeniden Genel Baskanlik görevine getirildi.

Ayvalikli Engellilerden Baskan Özlemis'e Güvenoyu
BOED binasinda gerçeklesen genel kurul toplantisinda, Divan Heyeti; Metin Salan, Köksal Özdemir ve Cengiz Dinç isimlerinden olustu. Üye salt çogunlugunun saglandigi genel kurul toplantisinda, faaliyet ve denetim kurullari okundu. Çalismalar hakkinda görüs alisverislerinin yapildigi toplantida, gelecege dair hedefler de masaya yatirildi.

Toplantida yapilan seçimlerde; Güler Çapraz Özlemis yeniden genel baskanlik görevine getirilirken, yönetim kurulu ise; Özer Uygun, Metin Bas, Cengiz Dinç, Kenan Uçar, Emine Özmen ve Özlem Sahin Kalafat isimlerinden olustu.

BOED Genel Baskanligi görevine yeniden getirilen Güler Çapraz Özlemis yaptigi konusmada, kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle genel kurul üyelerine tesekkür etti. Dernek bünyesindeki bütünlügün pek çok STK’ya örnek bir nitelikte oldugunu savunan Özlemis, bu bütünlügün her zaman sürecegini vurguladi.
Kaynak: İHA