Gercüs'te Dogal Gaz Hatti Temeli Atildi

Batman’in Gercüs ilçesinde dogal gaz temel hatti atma töreni gerçeklestirildi.

Gercüs'te Dogal Gaz Hatti Temeli Atildi
Yazin getirilmesi planlanan dogal gaz hattinin temel atma töreninde konusan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasiroglu, dogal gazin Gercüs’e önemli bir deger katacagini ve vatandaslarin hayat standartlarini yükseltecegini söyledi.



Çevre için çok mühim bir yatirim oldugunu belirten, Nasiroglu, eskiden agaçlar kesilip odun haline getirilerek yakacak olarak kullanildigini ve cevrede yesil alan fazla olmadigini, artik bundan sonra kimse agaçlari kesip odun haline getirmeyecek ve çevrenin daha yesil alanlara sahip olacagini dile getirdi.

"Gercüs ilçemiz, çevre ilçelere göre yesil alan konusunda iyi bir konuma sahiptir ve artik daha fazla bir yesil alana sahip olacaktir" diyen Nasiroglu, "Cumhurbaskanimiz Recep Tayip Erdogan’da bu dogal gaz konusunda bizlere çok destek veriyor. Ikincisi de kadinlarimiz için çok güzel bir konfordur dogalgaz mutfakta tüpün yanmasi ve sobalarin yanmasi soba temizligi kömür tasimasi gibi durumlardan kurtulacaklar insallah bu yatirimin ilçemizi rahata kavusturacaktir" dedi.

Vatandaslar, emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA