Bekilli'ye Yatirim Yagmuru Sürecek

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ve Bekilli Belediye Baskani Mustafa Çoban el ele gönül gönüle Bekilli’nin çehresini degistirmeye devam edeceklerini belirterek, “Bekilli’ye yatirim yagmuru sürecek” dedi.

Bekilli'ye Yatirim Yagmuru Sürecek


Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ve Bekilli Belediye Baskani Mustafa Çoban hep birlikte Bekilli ilçesinde hizmet destanlari yazmaya devam edeceklerini söyledi.

Denizli Büyüksehir Belediyesi ile birlikte ilçeye kazandirdiklari ve kisa süre önce açilisini yaptiklari Gençlik Merkezi, Kapali Spor Salonu, Bekilli Mesireligi ve Atiksu Aritma Tesisi’nin Bekilli için önemine deginen Baskan Çoban, “Bu projeler, Bekilli’nin yüzünü güldürecek ve ilçemizi daha da yasanabilir kilacak. Tüm bu çalismalar, Bekilli’nin gelecegine yapilan yatirimlardir ve biz bu yolda Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Osman Zolan ve tüm vatandaslarimizla birlikte emin adimlarla ilerlemeye, Bekilli için hizmet destanlari yazmaya devam edecegiz” dedi.



Daha iyi bir gelecek için

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ise, Bekilli ilçesinin hak ettigi hizmetleri almaya devam edecegini belirterek, “Bekilli, Denizli’mizin parlayan yildizidir ve biz hiçbir ayrim yapmadan ilçemize hizmet etmekten büyük gurur duyuyoruz. Insallah yeni projelerimizle de basta gençlerimiz olmak üzere tüm hemsehrilerimize daha iyi bir gelecek sunmayi hedefliyoruz. Altyapidan üstyapiya, yesil alandan sosyal ve kültürel tesislere hayata geçirdigimiz projeler Bekilli’nin sadece bugününe degil, ayni zamanda gelecegine de yapilan yatirimlardir. Insallah vatandaslarimizin da teveccühü ile Bekilli’mize yatirim yagmuru sürecek” dedi.

Kaynak: İHA