Ramazanda Yildirim Bir Baska Güzel

Yildirim Belediyesi, ramazan ayini bu yil da çesitli kültürel etkinliklerle yasatiyor. ‘Ramazan Paylastikça Güzel’ sloganiyla Baris Manço Kültür Merkezi ve Ahmet Taner Kislali Meydani’nda kurdugu ramazan sokaginda birbirinden kiymetli konuklari vatandaslarla bulusturuyor.

Ramazanda Yildirim Bir Baska Güzel
Ramazan etkinlikleri çerçevesinde, yayinladigi videolarla milyonlarca kez izlenen ve çocuklarin ’Sertaç Abisi’ olmayi basaran Sertaç Güngör, Baris Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte ‘Dijital Kardeslik Hareketi’ konu basligi ile dijital mecralari kullanma üzerine çocuklarla sohbet ederken, Ahmet Taner Kislali Meydani’nda kurulan Ramazan Sokagi’nda çocuklar Karagöz ile Hacivat Gölge Oyunlari etkinligi ile güzel bir aksam geçirdi.

Islam âlemi olarak bir ramazan ayina daha ulasmanin huzur ve mutlulugunu yasadiklarini belirten Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Bu mübarek günler bizler için büyük bir sevinç ayni zamanda rahmet, bereket ve magfiret ayidir. Beraberliklerimizin ve muhabbetimizin bereketlenmesi için ramazan ayi oldukça önemli bir firsattir. Ramazan Ayi’nda hemsehrilerimiz için ‘Ramazan Paylastikça Güzel’ sloganiyla birbirinden güzel programlar hazirladik. Tüm hemsehrilerimizi düzenledigimiz ramazan programlara davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA