Baskan Aktas, MHP Ve DATÜB Iftarlarina Katildi

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, önce Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teskilati’nin düzenledigi iftar programina ve Dünya Ahiska Türkleri Birligi (DATÜB) tarafindan düzenlenen iftar programina katildi.

Baskan Aktas, MHP Ve DATÜB Iftarlarina Katildi
Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Teskilati’nin düzenledigi iftar programina Baskan Aktas’in yani sira MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Milletvekili Refik Özen, Ak Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan, MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin, MHP Bursa Il KAÇEP Baskani Av. Tugba Sentürk Yilmaz, ilçe belediye baskanlari, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Cumhur Ittifakini bir araya getiren iftar programi için MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin ve ekibine tesekkür etti. Cumhur Ittifakinin milli bir durus ortaya koyarak tam bagimsiz Türkiye için mücadele verdigini belirten Baskan Aktas, “Milli enerji politikasiyla, milli savunma sanayindeki gelismeleri ile Türk Devletleri Teskilati’ni olusturarak bölgesinde lider ve küresel bir ülke olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Allah’a hamdolsun yerelde de hem Bursa merkezde hem de tüm ilçelerimizde yaptigimiz hizmetlerle de bunu taçlandirmaya çalisiyoruz” diye konustu.

Cumhur Ittifakinin Türkiye’nin hedef birligi oldugunu dile getiren Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Cumhur Ittifaki, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduklari müsterek iradeyle insa edilmis ve Türkiye’yi bu problemli cografyada, istikrar içerisinde hedeflerine tasimayi amaçlayan saglam bir ittifakin adidir. Pazarliklarin degil, ülke sevdasinin adidir. Bizim hedefimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyilini da Türkiye yüzyili yapmaktir. Ve dünyanin en gelismis, en güçlü 10 ülkesi arasina Türkiye’yi sokmaktir. Türkiye’nin istikrarina, Türkiye’nin güçlenmesine verdiginiz destek için her birinize tesekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Bursa Il Baskani Davut Gürkan ise seçimlerin sahada yapildigi ama asil seçimin sandikta kazanildigini hatirlatarak oy kullanilacak sandiklara sahip çikmaya davet etti. MHP Bursa Il Baskani Muhammet Tekin, vatandaslarin nevruz bayramini kutlayarak düzenledikleri iftar programinin hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Dünya Ahiska Türkleri Birligi (DATÜB) iftar programina da katildi.

DATÜB Genel Baskani Ziyatdin Kassanov’un da katildigi Dünya Ahiska Türkleri Birligi (DATÜB) iftar programinda konusan Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Ahiskali hemserilerin yasadiklari sorun ve sikintilarin giderilmesiyle alakali desteklerini ve katkilarini sürdüreceklerini ifade etti.

Ahiska Türkleri olarak hem Türk Dünyasinin lideri hem de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani olan Recep Tayyip Erdogan’a bir vefa borcu oldugunu her yerde söyledigini belirten DATÜB Genel Baskani Ziyatdin Kassanov, destek ve katkilarindan ötürü Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a ve Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas’a tesekkür etti. DATÜB Genel Baskani Ziyatdin Kassanov’a katilimi için tesekkür eden Baskan Aktas, iftar programina katilan vatandaslarla fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA