YRP Baskani Erbakan Açiklamasi 'Bölge Insanina Hizmetkar Olacagiz Insallah'

Partisinin Bingöl’de düzenledigi mitingde konusan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Baskani Fatih Erbakan, "Bu bölgede issizlik olmasin, açlik olmasin, yoksulluk, fakirlik olmasin diye kollarimizi sivayacagiz ve aynen Erbakan hocamiz gibi bu bölgeye, bu bölge insanina hizmetkar olacagiz insallah" dedi.

YRP Baskani Erbakan Açiklamasi 'Bölge Insanina Hizmetkar Olacagiz Insallah'
31 Mart’ta gerçeklestirilecek olan Mahalli Idareler Seçimleri öncesi Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Bingöl’de miting düzenledi.

Genç Caddesi üzerinde gerçeklesen programda Erbakan, seçim otobüsü üzerinde vatandaslara hitap etti. Babasi Necmettin Erbakan’in Bingöl’deki konusmasini hatirlatan Erbakan, "Burasi imanli, inançli insanlarin diyari. Iman kalesi, Milli Görüs’ün kalesi Bingöl’deyiz. 94’te rahmetli Erbakan hocamiz tam da bu meydanda meshur konusmasini yapti, bu bölge insaninin hakkini savunurken bu konusma dolayisiyla siyasi yasakli hale geldi, ceza aldi. Allah gani gani rahmet eylesin. Hayati boyunca mazlumun, ezilenin, hakki yenenin yaninda durdu. Bu bölge insaninin derdiyle dertlendi, haklarini savundu, bu bölgenin kalkinmasi için, doguda ve güneydoguda çimento fabrikalari, seker fabrikalari, azot sanayi tesisleri, deri isleme, et balik kombinalari, süt tesisleri, organize sanayi bölgeleri bütün bunlari bu bölgeye kazandirdi. Bugün biz de Erbakan hocamizla ayni çizgide yürüyen, Yeniden Refah Partisi olarak bu bölge insanini kucaklamaya ve bu bölge insanin derdiyle dertlenerek derdine derman olmaya geliyoruz insallah" diye konustu.



"81 ilimize yüzlerce Refah Projesi kitabimiz ortada"

Projelerinin hazir oldugunu aktaran Erbakan, "Maddi ve manevi kalkinma hamleleriyle, bu bölgenin kalkinmasi için imari için projelerimiz hazir, cesaretimiz ortada ve kararliligimiz ortada. 81 ilimize yüzlerce Refah Projesi kitabimiz ortada. Bu bölgede issizlik olmasin, açlik olmasin, yoksulluk, fakirlik olmasin diye kollarimizi sivayacagiz ve aynen Erbakan hocamiz gibi bu bölgeye, bu bölge insanina hizmetkar olacagiz insallah" seklinde konustu.

Bingöl’ün genel seçimlerde yüzde 11’e yakin oy verdigini hatirlatan Erbakan, "Hepinizin bildigi gibi geçen seçimde Yeniden Refah Partimizin ilk girdigi seçimde 14 Mayis’ta Bingöl sampiyon oldu. Yüzde 11’e yakin oyla Türkiye’de en yüksek oy aldigimiz ilimiz oldu. Simdi 31 Mart’ta yine sampiyon olacak insallah" dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin mitingine il ve ilçe baskanlari ile belediye baskan adaylari da katildi.

Kaynak: İHA