SUBÜ Kizilay Toplulugu'ndan Farkindalik Etkinlikleri

SUBÜ Kizilay Toplulugu ögrencileri; düzenledikleri farkindalik etkinlikleriyle vatandaslar ile ilkokuldan lise asamasina kadar ögrencilerle bir araya geliyor, kan bagisi yapiyor ve ögretici sunumlar gerçeklestiriyor.

SUBÜ Kizilay Toplulugu'ndan Farkindalik Etkinlikleri
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kizilay Toplulugu, Türk Kizilay’in baslattigi Birbirimize Candan Bagliyiz Kan Bagisi Kampanyasi’na destek oldu. Bu çerçevede topluluk üyeleri beraberlerinde Türk Kizilay Akyazi Sube Baskani Mustafa Birincioglu ile birlikte kan bagisi yapti. Topluluk ayrica Türk Kizilay Akyazi Subesi is birligi ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitleri Anma Günü münasebetiyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu’nda ve 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkindalik Günü münasebetiyle Akyazi Gelisim Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere katilim sagladi.

Diger etkinliklerde ise Akyazi Anadolu Lisesi’nde egitim gören ögrencilere Türk Kizilay ve SUBÜ Kizilay Toplulugu hakkinda bilgilendirme sunumu yapildi. Akyazi Karaçalilik Ilkokulu’na bagislanmak üzere ise ‘Küçük Okurlarimiza El Uzatalim’ mottosuyla kitap bagisi kampanyasi baslatildi. SUBÜ Kizilay Toplulugu Akademik Baskani Dr. Ögretim Üyesi Reyhan Sariçiçek, destek verici, ögretici ve farkindalik olusturucu etkinliklere devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA