Il Saglik Müdürü Ögütlü Gizli Kahramanlarin Gününü Kutladi

Sakarya Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Aziz Ögütlü, performans grafigiyle dikkat çeken Adapazari 3 Nolu Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu ziyaret ederek, Acil Tip Teknisyenleri ve Teknikerleri günü kutladi.

Il Saglik Müdürü Ögütlü Gizli Kahramanlarin Gününü Kutladi
Sakarya Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Aziz Ögütlü, 22 Mart Acil Tip Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü nedeniyle Adapazari 3 Nolu Acil Saglik Hizmetleri Istasyonu’nda görevli personeli ziyaret etti. Gece gündüz demeden, her türlü sartlarda hastalara ulusmak için canla basla çalisan acil saglik hizmetleri personelinin günü kutlayan Ögütlü, “112 Acil Saglik Hizmeti çok önemli bir hizmet. Bu hizmeti yerine getiren personelimiz birçok hastanin hayatta kalmasina yardimci olan gizli kahramanlardir. Hastalarin olasi durumlarda hayatla ölüm arasinda mücadelesine aninda destek veren acil hizmetler personelimizi özverili çalismalari nedeniyle kutluyorum. 112 personelimizin görev yaparken yasadigi birçok sikinti oluyor. Görevlerine duyduklari baglilik, inanç ve azimle bu zorluklarin üstesinden geliyorlar. Tüm personelimizin oldugu gibi her zaman sizlerin yanindayiz” diye konustu.

Ziyarette Saglik Hizmetleri Baskan Yardimcisi Dr. Mustafa Ezen, Il Ambulans Servisi Bashekimi Uzm. Dr. Seyit Yigit, Bashekim Yardimcisi Ömer Faruk Kizilçay’da hazir bulundu.
Kaynak: İHA