Bakan Yumakli Sanliurfa'da Iftar Programina Katildi

Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar programina katildi. Bakan Yumakli, AK Parti’nin Ak belediyeciligi ile vaat ettiklerini gerçeklestiren bir parti oldugunu söyledi.

Bakan Yumakli Sanliurfa'da Iftar Programina Katildi
Yumakli, Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Karaköprü ilçesindeki bir dügün salonunda düzenlenen iftar programina katildi.

Sanliurfa’da bulunmaktan duydugu mutlulugu ifade eden Yumakli, tüm Islam aleminin ramazan bayramini simdiden kutladi. Yumakli, "Allah bizleri bayrama ve bayramlara ulastirsin. 31 Mart seçimleri için surada 8 gün kaldi. Bizler elbette en dogruyu memleket için, millet için, halk için, vatandasin daha iyi, daha konforlu sartlarda yasamasi için, kimler ne vaatte bulunmussa ben de hepimiz de ona oy verecegiz. Yalniz su farki hepimiz biliyoruz. AK Parti’nin AK belediyeciligiyle, gerçek belediyeciligiyle digerlerinin arasinda çok bariz ve kalinca bir çizgi vardir. O da birileri vaat eder, yapmaz. Birileri söyler, yapar. Dolayisiyla ben 31 Mart’ta yaptiklarini ve yapacaklarini söyleyen degerli Baskanim Zeynel Abidin Beyazgül’e ve bütün ilçe belediye baskanlarina basarilar diliyorum. Hepinizi saygiyla, sevgiyle, hürmetle selamliyorum" dedi.

Programa, Vali Hasan Sildak, Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Sanliurfa milletvekilleri ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA