Arguvan Köylerinde Kizildas'a Yogun Ilgi

Arguvan Bagimsiz Belediye Baskani Adayi Mehmet Kizildas, 31 Mart tarihinde gerçeklesecek olan yerel seçim öncesi ziyaretlerine hiz kesmeksizin devam ediyor.

Arguvan Köylerinde Kizildas'a Yogun Ilgi
Arguvan Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Mehmet Kizildas "Baharin gelisi, kara kisin ardindan topragin yeniden uyanisini müjdeleyen birligin, birligin, kardesligin ve bereketin bayrami Nevruz’unuzu cani gönülden kutluyorum" dedi.

Baskan Kizildas, seçim çalismalari kapsaminda Isaköy ve Karahöyük mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Arguvan halkinin sicakliginin kendisini ve ilçeyi sarip sarmaladigini aktaran Baskan Kizildas, “Her gittigimiz yerde sicakliginizla karsilanmak, sizlerden güzel sözler duymak, samimiyetinizi ile içtenliginizi hissetmek bizim için onur ve gurur verici. Buralarda yasayanlar bizim insanimiz, tabi ki hizmet edecek tabi ki eksikleri gidermek için gayret gösterecegiz. Sizlere elimizden geldigince destek olacagiz. Elimizi güçlendirdik, deneyim ve tecrübe edindik, bundan sonra hayata geçirecegimiz birçok proje ve hizmetlerin alt yapisini hazirladik. Devam eden projelerimizin ise üzerine eklemeler yaparak sürdürülebilirligini saglayacagiz. Sizlerden aldigimiz güçle ilçemize daha fazla hizmet getirecegiz. Her zaman ayrim yapmadan çalistik, yeni dönemde de herkese esit mesafede durup, hizmetlerimizi herkese herkese ulastirmaya devam edecegiz. Arguvan hepimizin. Arguvanlilarin bir kismi mutlu bir kismi mutsuz olursa bu durum bizi vicdanen rahatsiz eder. Bu yüzden ayrimsiz ve kesintisiz hizmetlerimize devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Kizildas, “Sizin vereceginiz desteklerle Arguvan iyi olacak, hepimiz hep birlikte iyi olacagiz. Bizim için birligimiz ve beraberligimiz çok önemli, bütünlügümüzü zedeleyecek ya da bozacak hiçbir seye hiç kimseye bugüne kadar firsat vermedik bundan sonra da vermeyecegiz. Adaylastirilmayinca bir kez daha fark ettik ki Arguvan’lilar dayatmalara, zorbaliklara boyun egmez bundan sonra da egmeyecektir. Arguvan Belediyesinin kapisi bugüne kadar kim olursa olsun hangi ideolojiyi, inanci, düsünceyi tasirsa tasisin herkese açikti, bundan sonra da öyle olacaktir. Ziyaretlerimiz sirasinda sizlerle bir araya gelebilme, birebir görüsebilme, sohbet etme firsati buluyoruz. Eksiklerimizi yerinde tespit ediyoruz, taleplerinizi bizlere iletme firsati buluyorsunuz. Bu ziyaretler, ayni zamanda yapacagimiz hizmetler noktasinda bizlere kolaylikta sagliyor” diye konustu.

Kaynak: İHA