Arama Kurtarma Ekipleri Iftarda Bulustu

Manisa’da kamu kurum ve kuruluslari ile STK’larda görev yapan arama kurtarma ekipleri IHH Manisa Arama Kurtarma Ekibinin organizasyonuyla iftarda bulustu.

Arama Kurtarma Ekipleri Iftarda Bulustu
Düzenlenen iftar organizasyonu ile Manisa’da bulunan afetler ile alakali çalima yürüten kamu kurumlari ve STK’lar iftar yemeginde bulusarak ekiplerin kaynasmasi saglandi. Iftar Programina Manisa AFAD Il Müdürü Osman Pihtili, Manisa Sehzadeler Belediye Afet Birim Sorumlusu Yasin Ilban, UMKE, MEB AKUB, ANDA Arama Kurtarma, SODOS Arama Kurtarma, AFED Arama Kurtarma, TAMGA Arama Kurtarma, SAT Salihli Amatör Telsiz Ekibi, Memur-Sen Arama Kurtarma Ekipleri Katildi.

IHH Arama Kurtarma Ekibi Sorumlusu Agah Kiliç burada yaptigi açiklamada, "Öncelikle davetimize uzaktan ve yakindan katilan ekiplerimize tesekkür ederiz. Ramazan ayi birlikteligin bir ve beraber olmanin en önemli ayidir. Hemen hemen hepimiz daha öncesinde deprem zamaninda omuz omuza çalistik. Gönül ister ki afet zamanlarinda degil böyle etkinliklerde bir araya gelip gönül birligini pekistirmektir." diyerek katilim saglayan tüm ekiplere tesekkür etti.

Görevine kisa bir süre önce baslayan AFAD Manisa Il Müdürü Osman Pihtili ise kendisinin Elazig’dan geldigini ve en son yasanan deprem felaketinde Manisa’da bulunan STK’lar ile bölgede çalismalar yürüttügünü ve Manisa’da bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Dernegin Manisa Il Baskani Abdullah Oluk ise katilanlara tesekkür konusmasi yaparak dernek olarak yaptiklari çalismalardan bahsetti.
Kaynak: İHA