Nilüfer'de Yaslilar Unutulmadi

Nilüfer Belediyesi; Inci ve Taner Altinmakas Huzurevi, Izzet Sadi Sayarel Huzurevi ile Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’nde kalan misafirlerinin Yaslilar Haftasi’ni kutladi.

Nilüfer'de Yaslilar Unutulmadi
Nilüfer Belediyesi 18-24 Mart Yaslilar Haftasi’nda Inci ve Taner Altinmakas Huzurevi, Izzet Sadi Sayarel Huzurevi ile Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi sakinlerini unutmadi. Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer, tesis idarecileriyle birlikte yaslilarla bir araya gelerek anlamli günlerini kutladi. Çesitli hediyeler vererek sürpriz yapan Özer, Baskan Turgay Erdem’in de selamlarini iletti.

Etkinlikler aksam düzenlenen iftar yemegi ile devam etti. Nilüfer Belediyesi Inci ve Taner Altinmakas ile Izzet Sadi Sayarel Huzurevi sakinlerine Gold Majesty Hotel’de iftar yemegi düzenledi.

Programa Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de katildi.

Gecede konusan Nilüfer Belediye Baskani Erdem, görev süresinin yakin zamanda dolacagini hatirlatarak, baskan olarak kendileriyle son kez iftarda bir arada oldugunu söyledi.

Yaslilara yönelik hizmetlerin artarak devam edecegine inandigini ifade eden Baskan Erdem, gecede fasil ekibinin parçalarina eslik ederek yaslilarin keyfine ortak oldu.
Kaynak: İHA