Erenler'de Okullara Tam Destek

‘Sporda Basari Is Birligi Ile Gelecek’ Projesi çerçevesinde okullari ziyaret ederek; spor ve sanat alanlarinda desteklerini sürdüren Erenler Belediye Baskani Rahmi Sengül, “Çocuklarimiza derslerinde, spor faaliyetlerinde ve kültür alanlarinda gerçeklestirdikleri çalismalarda basarilar diliyorum” dedi.

Erenler'de Okullara Tam Destek
Erenler Belediye Baskani Rahmi Sengül, ‘Sporda Basari Is Birligi Ile Gelecek’ Projesi kapsaminda okullari ziyaret ederek; spor ve sanat alanlarinda desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu çerçevede ilk olarak Fevzi Kiliç Ortaokulunu, Ali Dilmen Anadolu Lisesini ve Vali Mustafa Cahit Kiraç Anadolu Lisesinin ziyaret eden Baskan Rahmi Sengül, ziyaretlerinde okullara spor malzemelerini teslim etti.

Baskan Rahmi Sengül, “Kaymakamligimiz, Ilçe Milli Egitim ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerimiz ile ortaklasa baslattigimiz ‘Sporda Basari Is Birligi Ile Gelecek’ Projemizi basari ile sürdürüyoruz. Bu kapsamda kiymetli çocuklarimiza derslerinde, spor faaliyetlerinde ve kültür alanlarinda gerçeklestirdikleri çalismalarda basarilar diliyorum. En kiymetlilerimiz, evlatlarimiz için projelerimizi sürdürecek, kendilerine en güzel hizmetleri ve sartlari sunabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalismaya devam edecegiz. Insallah yeni yatirimlara en kisa zamanda baslayacak ve kendilerinin hizmetine sunacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA