Basaksehir'de 3 Katli Binanin Çatisi Alev Alev Yandi

Basaksehir’de 3 katli binanin çati kati alev alev yandi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangin cep telefonu kamerasina yansidi.

Basaksehir'de 3 Katli Binanin Çatisi Alev Alev Yandi
Olay, saat 21.00 siralarinda Altinsehir Mahallesi Esref Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, sokak üzerindeki 3 katli binanin çati katinda henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Binadan yükselen dumani gören vatandaslar, apartmandan disari çikti. Sokak sakinlerinin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangin söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadi. Binanin çatisinin alev alev yandigi o anlar ise çevredeki vatandaslarin cep telefonu kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

Olay hakkinda konusan mahalle sakini Hayati Çakmak, "50 kisilik bir grup asagi indi, dedim ne oluyor acaba deprem falan mi olacak diye. Sonra beyaz dumanlar çikmaya basladi.

Ondan sonra dumanlar siyahlasmaya basladi.

Tabii o sirada yangin oldugunu fark edince itfaiyeyi aradim, itfaiye geldi zaten. Müdahale etmeye baslamadan önce alevler yükseldi, bayagi da bir yükseldi alevler. Yangin, çati katinda çikti. Bunlar yabanci uyruklu bayagi kalabalik bir aile, neden dolayi çiktigini bilmiyoruz. Evde çok çocuk vardi’’ seklinde konustu.

Kaynak: İHA