Baskan Arikan'dan Bir Günde Üç Açilis

Söke Belediye Baskani Dr. Mustafa Iberya Arikan, göreve geldigi kisa süre içerisinde yogun bir çalisma temposuna girdi. 9 ay içinde söz verdigi ve çalismalarini baslattigi projeleri birer birer Söke’ye kazandiran Arikan, bir günde 3 hizmet açilisini gerçeklestirdi.

Baskan Arikan'dan Bir Günde Üç Açilis


Günün ilk açilisi Doganbey Mahallesi’nde hayatini kaybeden belediye baskani Levent Tuncel’in adinin ölümsüzlestirildigi park ve üretici pazarini faaliyete geçirilmesi oldu. Açilis töreninde Baskan Arikan’i çok sayida vatandas da yalniz birakmadi. 3 bin 800 metrekarelik yesil alanda vatandaslarin ve sehir disindan gelen misafirlerin vakit geçirebilecekleri oturma gruplari yer alirken; bölge halkinin ürün satisina imkan saglayan üretici tezgahlari yer aliyor.

Baskan Arikan’in ikinci açilisini gerçeklestirdigi yer ise rahmetli muhtar Zeki Acet’in isminin ölümsüzlestirildigi Emekliler Lokali oldu. Tesis, Atatürk Mahallesi Ugur Mumcu Parki’nda Sökeli emeklilerin hizmetine sunuldu. Zeki Acet’in ailesinin de katilim sagladigi açilis töreninde Baskan Arikan, “Rahmetli muhtarimiz Zeki Acet’in dogum gününde onun ismiyle yasayacak tesiste emekli vatandaslarimizin gazetelerini okuyabilecegi, ücretsiz internete baglanabilecegi, isterlerse televizyon izleyip, uygun fiyatla çay içip ve sohbet edecekleri bir tesis hazirladik. Bu tesis her geçen gün artan ekonomik sikintilar içerisinde bulunan emekli vatandaslarimizin sosyallesmesine katki saglayacak. Yapiminda emegi geçen tüm çalisma arkadaslarima tesekkürlerimi iletiyorum. Tüm Sökelilere hayirli olsun” dedi.



Atatürk Mahallesi Muhtari Arda Canbul, Atatürk Mahallesi sakinleri adina Baskan Arikan’a çiçek takdim ederek tesekkürlerini iletti.

Çeltikçi Mahallesi’nde yillardir atil durumda bulunan araziyi mahalle sakinlerinin hizmetine sunan Baskan Arikan, günün son açilis törenini 100. Yil Hatira Parki’nda yapti. Açilisini gerçeklestirdigi tüm hizmetlerde vefa örnegi gösteren Baskan Arikan, parkin isminin Cumhuriyetin 100. yilina atif yapmasi Sökelileri mutlu etti.

Huzur Sitesi binalari arasinda 2 bin metrekarelik atil alani çok kisa bir sürede yemyesil bir yasam alanina dönüstüren Baskan Arikan; oturma alanlari, yürüyüs parkuru, oyun gruplari ve spor aletleri ile her yastan vatandasa hitap eden bir alani Söke’ye kazandirmis oldu.

Söke Belediye Baskani Dr. Mustafa Iberya Arikan, açilisi yapilan tüm yerlerin Sökelilerin hizmetine sunmaktan duydugu mutlulugu ve sözünde durmus olmanin hakli gururunu yasadigini belirtti.

Park açilisinda çok sayida mahalle sakini açilis törenine katilirken; parkin etrafindaki mahalle sakinleri de apartmanlarin balkonundan Baskan Arikan’a alkislarla tesekkürlerini iletti.

Baskan Arikan geride kalan 9 ayda kendisi ile birlikte yüksek enerji ve canla, basla çalisan belediyenin her kademesindeki tüm personele de ayrica tesekkür etmeyi ihmal etmeyerek, proje ve hizmetlerin yeni dönemde de ayni tempoda devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA