Yatirimin Sifreleri HKÜ'de Masaya Yatirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (HKÜ-SEM) ve Genç Finansçilar Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen “Islam Memis Yatirimin Sifrelerini Veriyor” adli programda Finans Analisti Islam Memis; ekonomi ve finansal piyasa konularinda güncel ve detayli bilgileri ögrencilerle paylasti.

Yatirimin Sifreleri HKÜ'de Masaya Yatirildi
Cine Amfi’de gerçeklesen programa HKÜ Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdogan ve Prof. Dr. Mehmet Lütfi Yola, Iktisadi Idari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (IISBF) Dekani Prof. Dr. Hanifi Aslan, HKÜ-SEM Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Sema Mercanoglu Erin, akademisyenler ve ögrenciler katildi.



Sürekli Egitim Merkezi Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Sema Mercanoglu Erin, “Bugün, finansin sifrelerini birlikte ögrenmek için buradayiz. Inaniyorum ki, bu toplantidan ayrilan herkesin kafasinda yeni bir yatirim tecrübesi ve deneyimi olusacaktir" dedi.



Yazari oldugu ‘Sifre’ kitabinda, yeni dünya düzeni ile ilgili özellikle yeni neslin gelecekteki ekonomik ve finansal piyasalara nasil girecegine dair sifreleri detayli bir sekilde açikladigini belirten finans analisti Islam Memis, “Her biriniz detayli ve güzel bir üniversite egitimi aliyorsunuz ancak piyasaya atilmak çok daha farkli bir deneyim. Kitapta ögrendigimiz sayisal gerçeklerin yani sira isleyis kismini da masaya yatirarak, bu bilgilerin pratik uygulamalarini birlikte degerlendirecegiz. Bugün burada paylastigim rakamlar, kisisel öngörülerimdir ve yatirim veya finansal kararlar konusunda yönlendirme olarak degerlendirilmemelidir” ifadelerini kullandi.

Ekonomist ve Altin/Para Piyasalari Uzmani Islam Memis, ögrencilere borsa, döviz, altin ve kripto paralar olmak üzere yurt içi ve küresel piyasalarda yasanan gelismelerle ilgili güncel bilgiler verdi. Program soru cevap kismi ile sona erdi.
Kaynak: İHA