Mut Devlet Hastanesi Sinif Atladi

İçel’de Mut Belediye Baskani Volkan Seker, Mut Devlet Hastanesi’nin eksik olan bölümlerinin gelebilmesi için gerekli olan rol yükselmesinin gerçeklestigini hastanenin C rolünden B rolüne yükseldigini söyledi.

Mut Devlet Hastanesi Sinif Atladi
Baskan Seker, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, "Mut Devlet Hastanesi, insanimiza daha güzel hizmet sunabilmesi için Saglik Bakanligimiz tarafindan C Grubundan B Grubuna yükseltilmistir. Sinif degisikligi ile hastanemiz hem tibbi cihaz anlaminda hem de uzman doktor kapasitesi anlaminda zenginlesecek ve hizmet kalitesi artacaktir” dedi.

Mut Devlet Hastane Bashekimi Uzman Doktor Hüseyin Özer ise Mut Devlet Hastanesinin C olan sinifinin yükseltildiginin ve 75 yatakli B sinifi hastane olarak tescilinin yapildiginin müjdesini vererek, "Verilen ugraslar sonucunda Saglik Bakanligimizin ve Il Saglik Müdürlügümüzün destekleri ile Mut Devlet Hastanesi, C rolünden B rolüne yükseltilmistir. Bu demek oluyor ki bugünden itibaren hastanemizin kadrolari arttirilabilecek tibbi cihaz ve envanterimiz güncellenecek, hizmet kalitesi artirilacak, yillardir gösterilen çabalar sonucunda MR cihazi hastane bünyesine alinabilecektir. Hastanemize bugün, kardiyoloji ve anesteziyoloji uzman hekimlerimizin atamasi yapilmistir. Ilgili takvime göre yakin zamanda görevlerine baslayacaklardir. Bugünler için çaba gösteren hastanemizin önceki dönem yöneticilerine tüm personeline ve emegi geçen herkese tesekkür ederim. Mut halkimiza hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA