Bu Kez Kaçamadi

Hakkinda 10 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan, bölgenin cografi yapisi ve hava kosullarindan faydalanarak pesine düsen jandarmadan daha önce defalarca kaçmayi basaran sahis bu kez yakayi ele verdi.

Bu Kez Kaçamadi
Alinan bilgiye göre, Trabzon’un Arsin ilçesi Güneyce mahallesinde çesitli suçlardan hakkinda 10 yil 2 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunmasi nedeniyle bir yildir yakalanmamak için taktikler gelistiren A.Y. (44) bu defa Jandarma’nin JASAT timlerinden kaçamadi. Arsin Ilçe Jandarma Komutanligi ve JASAT ekipleri A.Y.’nin belirledikleri adresine süphe uyandirmamak adina mahalleden araç temin ederek operasyon düzenledi.

Bu sefer hazirliksiz yakalanarak jandarmayi ansizin karsisinda gören A.Y., bulundugu evin ikinci katindan atlayarak orman içinde izini kaybettirmeye çalissa da jandarmaya yakalandi. Cezaevine girmeden önce hastaneye götürülen A.Y.’nin, atladigi sirada belinin kirildigi tespit edilerek Kanuni Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Burada ameliyata alinan A.Y.’nin mahkum kogusunda tedavisine devam ediliyor.
Kaynak: İHA