Ramazan Sokagi Yogun Ilgi Görüyor

11 ayin sultani Ramazan ayini, farkli bir atmosferde yasanmasi için çesitli etkinlikleri hayata geçiren Sahinbey Belediyesi’nin kurdugu Ramazan Sokagi yogun ilgi görüyor. Gaziantep’e özgü hediyelik esyalar ve oyuncaklarin satildigi sokak, vatandaslarin akinina ugruyor.

Ramazan Sokagi Yogun Ilgi Görüyor
Sahinbey Belediyesi bu yil Sahinbey Millet Camii Külliyesi’ne kurdugu kitap fuari ve avludaki Ramazan Sokagi vatandaslari eski Ramazan kutlamalarina dogru yolculuga çikariyor. Sehrin çesitli yerlerinden gelen vatandaslar Ramazan Sokagi’nda gönüllerince alisveris yapip aileleriyle birlikte hosça vakit geçiriyorlar.

Baskan Tahmazoglu’na tesekkür ettiler

Ramazan Sokagi’na stant açan esnaf, vatandaslarin stantlara yogun ilgi gösterdigini belirterek, “Ramazan Ayi’nin sevinci, heyecani ve coskusu Sahinbey Millet Camii ve Külliyesinde yasaniyor. Sahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nin açilmasi ile birlikte sehrin her yerinden camiyi görmeye geliyorlar. Bu sirada Ramazan sokagini da geziyorlar. Iftar sonrasi geceler, gündüz gibi canli ve hareketli geçiyor. Sahinbey Belediyesi’nin düzenledigi Ramazan etkinliklerine katilim fazla olunca Ramazan Sokagi’da da civil civil oluyor, renkleniyor. Aileler çocuklariyla gelerek gönüllerince egleniyorlar. Herkes çok memnun. Bizlere bu imkâni taniyan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ve ekibine tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA