Ögrenciler Sordu, Baskan Tekin Cevapladi

Zonguldak’in Alapli Atatürk Ilkokulu 3. Sinif ögrencileri Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin’i makaminda ziyaret etti. Baskan Tekin, ziyarette minik ögrencilere belediye çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Ögrenciler Sordu, Baskan Tekin Cevapladi
Alapli Atatürk Ilkokulu Ögretmeni Ömer Kalay ve 3. Sinif ögrencileri Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin’i ziyaret ederek hazirladiklari sorulari Baskan Tekin’e sordu.

Ögrencilerin sorularina içtenlikle cevap veren Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, ‘Basta ögretmenimiz Ömer Kalay ve ögrencilerimize ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel sorular hazirlamislar. Alapli Belediyesi olarak ögrencilerin en güzel sartlarda egitimlerini devam etmeleri için öncelikle ilçemizde egitim veren okullarimizin çevre düzenleme çalismalarina her zaman destek verdik. Vermeye de devam edecegiz. Çocuklarimizin sosyal ihtiyaçlarini en iyi sekilde degerlendirmeleri için basta sahil parkimizda olmak üzere her mahallemizde onlar için oyun alanlari olusturduk. Önümüzdeki dönemde de onlar için yeni oyun alanlari ve Sahil Parkimizda birçok etkinlikler düzenleyecegiz. Onlar için çok güzel sürprizlerimiz olacak’ dedi.

Alapli Atatürk Ilkokulu Ögretmeni Ömer Kalay’da ziyarette yaptigi konusmada ‘Baskanimiza bizi çok güzel agirladiklari için çok tesekkür ediyorum. Ögrencilerimizin yerel yönetimler ile ilgili ödevleri vardi. Ögrencilerimiz Kaymakamimizi ve Belediye Baskanimizi yerinde makaminda görmek istediler. Çesitli sorular hazirladilar. Sayin Baskanimiz da ögrencilerimizin sorularini içtenlikle yanitladi. Ögrencilerimiz açisindan son derece faydali bir ziyaret oldugunu düsünüyorum’ diye konustu.

Minik ögrenciler hazirladiklari sorulari Baskan Tekin’e yöneltirken, Tekin ögrencilere çesitli hediyeler takdim ederek hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA