Hamza Dag'dan Basmane Esnafina Müjde

Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, Basmane bölgesindeki esnafi ziyaret etti. Dag, öncelikle is yerlerinin tabelasindan baslayarak, Anafartalar’da görsel ve alt yapi olarak düzenlemeler yapilacaginin müjdesini verdi.

Hamza Dag'dan Basmane Esnafina Müjde
Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, seçim çalismalarina araliksiz bir sekilde devam ediyor. Güne Bayrakli’da baslayan Hamza Dag’in ikinci duragi Konak oldu. Dag, Cumhur Ittifaki Konak Belediye Baskan Adayi Ceyda Bölünmez Çankiri ve Konak Ilçe Baskani Mehmet Said Basdas ile birlikte Basmane bölgesindeki esnafi ziyaret etti.

Hamza Dag ve beraberindekiler, Izmir’in bilindik; ancak hizmet anlaminda geride kalmis Anafartalar Caddesi esnafinin da taleplerini dinledi. Esnaf, özellikle yollarin bozuklugu ve görsel olarak caddenin hizmet görmedigi yönünde sikayette bulundu. Bunun üzerine Hamza Dag, 1 Nisan itibariyle öncelikli olarak Anafartalar Caddesi’ndeki is yerleri tabelalarindan baslanacagini, hem görsel olarak hem de yollarda çalismalar yapilacaginin müjdesini verdi.
Kaynak: İHA