Baskan Özlü'den Park Problemine Akilli Çözüm

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, sehir merkezimizde otopark ihtiyacini gidermek üzere, 4 nokta belirlediklerini söyledi.

Baskan Özlü'den Park Problemine Akilli Çözüm
Saha ziyaretlerini sürdüren Düzce Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Dr. Faruk Özlü, teskilat üyeleri, belediye baskan yardimcilari ve meclis üyesi adaylari ile birlikte Eski Bolu Caddesi ve Aydinpinar Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçeklestirdi. Esnafa hayirli isler ve bereketli kazançlar dileyen Özlü, “Ilimizin cazibe noktalarini artiran ve sehrimizin imajini yenileyen çalismalarimizi istisare ediyoruz. Ilimizdeki gelismeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafimizla paylasiyor, taleplerini dinliyoruz. Esnafimizin ve vatandaslarimizin ihtiyaçlari ve talepleri her zaman bizim önceligimiz olmustur. Bundan sonra da bu dogrultuda çalismalarimizi sekillendirecegiz” dedi.

Ziyaretlerinde akilli otopark projelerinden de söz eden Özlü, “Sehir merkezimizde otopark ihtiyacini gidermek üzere, 4 nokta belirledik. Bunlardan biri de Atatürk Bulvari’dir. Diger noktalar ise valilik binasi karsisi, Serefiye Mahallesi ve Asar Deresi mevkileridir. Bu 4 noktada akilli otoparklar yapmak üzere projelerimizi hazirladik. Yeni dönemde hayata geçirecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Özlü, esnaf ziyaretinde karsilastigi vatandaslara hal hatir sormayi da ihmal etmedi. Taleplerini birebir anlatma firsati bulan esnaf ve vatandaslar ise Baskan Özlü’ye ziyaretleri için tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA