Baskan Alan, Genç Girisimcilerle Iftarda Bulustu

Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan, Ticaret ve Sanayi Odasi Genç Girisimciler Kurulu üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Baskan Alan, Genç Girisimcilerle Iftarda Bulustu
Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan’in ev sahipliginde bir araya gelip iftar sonrasi genç girisimcilerin sorunlarini ve çözüm yollarini istisare ettiklerini ifade eden Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Genç Girisimciler Kurulu Baskani Ahmet Kutlu, Baskan Alan’a kendilerini iftar sofrasinda bir araya getirdigi için tesekkür etti.

Ramazanin manevi ikliminde Genç Girisimciler Kurulu Baskani ve üyeleriyle iftarda bir arada olmaktan dolayi mutlu olduklarini belirten Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan, Genç Girisimciler Kurulu üyeleriyle iftar sonrasi istisareler yaptiklari ve oldukça verimli bir toplanti gerçeklestirdiklerini ifade etti.

Sehrin sorunlarina yönelik çok degerli ve önemli çözüm önerileri getiren bir ekibin Ticaret ve Sanayi Odasi bünyesinde bulunmasindan ve bu güzide ekibi olusturmasindan dolayi Genç Girisimciler Kurulu Baskani Ahmet Kutlu’ya tesekkür eden Baskan Alan, ‘’Bu genç ekiple sohbet ettigimiz ve istisareler yaptigimizda güçlü ve donanimli bir genç grubunun oldugunu görüyor ve mutluluk duyuyorum. Gelecekte Elazig’i yönetecek insanlar burada. Hepsi birbirinden degerli, hepsi birbirinden kiymetli gençlerimizle bugün ilimiz için ne yapabiliriz, sehrimizi nasil kalkindirabiliriz, nasil faydali isler yapabilir merkezli oldukça faydali bir istisare toplantisi yaptik. Bizler ilerleyen dönemlerde bu makamlari, bu mevkileri genç girisimcilerimize birakacagiz. Bu gençlerimiz yarinlarda, ilimizin yönetim kadrosunda, siyasetinde ve is dünyasina hitap eden kurumlarimizin basinda olacaklar. Ben, birbirinden degerli kardeslerimi bir araya getirmek ve onlarla birlikte olmaktan duymus oldugum memnuniyeti ifade ediyor, katilimlarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA