Ocak, 'Alapli'nin Cazibesi Öne Çikacak'

AK Parti Alapli Belediye Baskan Adayi Recep Ocak, ekibiyle birlikte iftar yemeginde projelerini tanitti.

Ocak, 'Alapli'nin Cazibesi Öne Çikacak'
Alapli AK Parti Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen proje tanitim ve iftar programi etkinliginde, geçmisten bugüne partinin çatisi altinda görev alan ve hizmet eden isimler bir araya geldi. Programa; AK Parti Zonguldak Il Baskani Mustafa Çaglayan, Milletvekili Saffet Bozkurt, Ilçe baskani Altan Güngör, belediye meclis adaylari, il Genel Meclis üyeleri, partililer ile birlikte basin mensuplari katildi.

AK Parti Alapli Belediye Baskan adayi Recep Ocak, daha önce kamuoyu ile paylastigi projelerini, programa katilanlara anlatti. Alapli’yi ortak akilli yöneteceklerini hatirlatan Ocak, imardan ulasima, kültür sanattan egitime, yesil alanlardan turizme kadar tüm projelerde insan odakli yaklasimi ön planda tuttuklarini söyledi.

Alapli için yapacak yatirimlarin Alaplilarin talep ve ihtiyacina göre belirlendigi ifade eden Recep Ocak, Alapli’nin trafigini önemli ölçüde rahatlatacak olan ilçeyi çekim merkezi haline getirecek olan ‘Sehir içi Meydani’ projesinin önemine vurgu yapti.

Ocak, “Kentsel dönüsüm, 500 araçlik otopark, yeni çehre; kafeler ve sosyal alanlar, istihdam alanlari, millet bahçesi projesi, çalisan aileler için kres, çayi islah ederek içine beton dökerek deniz seviyesine indirerek buralarda küçük tekneler halinde gezinti yapabilmek" diye konustu.

Projelerine akliselim bir bakis açisiyla bakilmasini isteyen AK Parti Alapli Belediye Baskan Adayi Recep Ocak, “ Akliselim bir sekilde projelerimize bakilmasini istiyorum. Projelerimizin hemen hemen hepsi gençlerimiz için istihdam alani olusturacaktir ve bu projeleri ancak iktidar gücü ile hayata geçirebiliriz. Bizim projemizin hepsinin karsiligi var. Bize güvenin, destek verin. Yapamayacagimiz, güvenmedigimiz hiçbir vaadi dile getirmedik, getirmiyoruz.” ifadelerini kullandi.

“Bes yil öngörüyoruz”

“Sosyal alanda olan açiklarimizi hizla kapatacagiz” diyen Ocak, “Planlamamizi bes yilimizda büyük oranda tamamlamis olacagiz. Insanimiz sosyal alan için ilçe disina çikmayacak. Aksine insanlar artik Alapli’ya gelecek. Alapli bir cazibe merkezine dönüsecek. Ailece bütün aktiviteler, günler, rahatlik ve güven içerisinde yapabilecegimiz çalismalarin hayata geçecegi Alapli için, kisa sürede tamamlayacagiz. Gece gündüz bizimle mücadele eden kadinlarimiz, gençlerimiz, teskilat mensuplarimiza, dava dostlarimiza sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Belediyede randevu olmayacak. Isi olan istedigi an bizimle görüsebilecek. Bunlar bizim sahsimizda bir vaat degil, yasam tarzidir. Bizim kapimiz dün de yarin da 7/24 herkese açiktir” dedi.

Kaynak: İHA