Formatör Egitimi Basariyla Gerçeklestirildi

Düzce Üniversitesi Ögrenci Dekanligi, Egitim ve Ögretim Güncelleme ve Degerlendirme Komisyonu tarafindan düzenlenen Egitim Ögretim Sürecinin Gelistirilmesine Yönelik Formatör Egitimi üç farkli zaman diliminde basariyla gerçeklestirildi.

Formatör Egitimi Basariyla Gerçeklestirildi
Komisyon Üyeleri için düzenlenen egitim programi, Düzce Üniversitesi Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Ilhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk, Egitim Fakültesi ve Ögrenci Dekani Prof. Dr. Mustafa Koç ve tüm komisyon üyelerinin katilimi ile gerçeklestirildi.

Egitimin birinci haftasinda Prof. Dr. Abdullah Adigüzel tarafindan, “Bologna Süreci Temel Faaliyet Alanlari Yeterlikleri ve Ögrenme Çiktilari” ikinci haftasinda Doç. Dr. Fahriye Hayirsever tarafindan Program Yeterliliklerine ve Ögrenme Çiktilarina Yönelik Ögretme-Ögrenme Sürecinin Tasarlanmasi; üçüncü haftasinda ise Dr. Ögr. Üyesi Hayriye Merve Eris Hasirci tarafindan Egitim Ögretim Sürecinde Ölçme Degerlendirmenin Önemi ve Örnek Uygulamalar baslikli sunumlar paylasildi.

Sunumlar, ögretim üyelerinin ve komisyon üyelerinin görüs, soru ve katkilari ile etkilesimli bir sekilde gerçeklestirildi.

Egitim programinin, Düzce Üniversitesi’nin kalite süreçlerine olumlu katkisi olacagini dile getiren Prof. Dr. Mustafa Koç, egitimleri gerçeklestiren ögretim üyelerine tesekkür belgelerini takdim etti. Egitime katilan komisyon üyelerine ise katilim sertifikalari elektronik ortamda iletildi.
Kaynak: İHA