Tuzla'da Bir Sahis Husumetlisinin Aracina Kursun Yagdirdi

Tuzla’da husumetli oldugu kisinin park halindeki aracina silahla ates eden süpheli, adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Tuzla'da Bir Sahis Husumetlisinin Aracina Kursun Yagdirdi
Istanbul Emniyet Müdürlügü görevlileri, 12 Mart tarihinde saat 00.15 siralarinda Tuzla Aydinli Mahallesi’nde park halindeki bir araca 2 adet mermi isabet ettigi ihbari üzerine çalisma baslatti. Yapilan çalismalarda, araç sahibi ile ayni binada oturan H.A., S.G. ve O.A. isimli sahislarin daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettikleri ve bu konudan dolayi husumetli olduklari tespit edildi. Olayi da bu sahislarin gerçeklestirebilecekleri bildirildi.

Olay yeri çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntüleri incelendi. O.A. isimli sahsa ait gri renkli bir aracin olayi gerçeklestirdigi belirlendi. Bunun üzerine sahislar yakalandi. Çalismalarin devaminda O.A. isimli sahsin olay günü araci B.B. isimli sahsa verdigi ve olayi gerçeklestirenler arasinda olmadigi tespit edildi. Süpheli B.B., olayda kullanmis oldugu ruhsatsiz tabanca ile birlikte yakalandi.

Konu ile yakalanan H.A., S.G. ve B.B. isimli süpheliler, “Genel Güvenligin Kasten Tehlikeye Sokulmasi”, “Tehdit” ve “Mala Zarar Verme” suçlarindan adliyeye sevk edildi. Süpheliler hakkinda adli kontrol hükümleri uygulandi.
Kaynak: İHA