Talas'ta Ahmet Özhan Rüzgari

Talas Belediyesi tarafindan Osmanli Kültür Sokagi’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Türk Sanat Müzigi ve tasavvuf müziginin güçlü sesi Ahmet Özhan, söyledigi birbirinden güzel eserlerle Kayserililere unutulmaz bir gece yasatti.

Talas'ta Ahmet Özhan Rüzgari
Osmanli Kültür Sokagi’nin sonunda kurulan etkinlik çadirinda Ahmet Özhan’i dinlemek isteyenler alani doldurdu. Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin ve Talas Kaymakami Yasar Dönmez’in yani sira AK Parti Talas Ilçe Baskani Mustafa Kiraz, belediye meclis üyeleri ve adaylari ile çok sayida vatandasin katildigi programda sahne alan Ahmet Özhan, birbirinden güzel ilahilerle gönülleri mest etti. Seslendirdigi eserlerle salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yasatan Ahmet Özhan; "Hepinize gönülden sevgilerimi ve saygilarimi sunuyorum. Hos geldiniz seref verdiniz. Hepinizin Ramazan ayini bütün gönlümle tebrik ediyorum. Cümlemiz, cümle ümmeti Muhammed hakkinda hayirlara vesile olmasini Cenabi Hakk’tan niyaz ediyorum. Bizi davetinden dolayi sevgili baskanimiz Mustafa Yalçin’a bütün kalbimizle tesekkür ediyorum. Yaptiklari ve yapacaklari için bütün gönlümüzle hem tesekkür ediyoruz, hem dua ediyoruz. Allah yolunuzu açik etsin baskanim" dedi.

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin da konserin sonunda sahneye gelerek sanatçi Ahmet Özhan’a tesekkür etti. Baskan Yalçin; "Insallah seneye burada daha büyük bir salonda sizi misafir etmek isteriz. Süphesiz Türk Sanat Müziginin ve tasavvuf müziginin en büyük ismi Sayin Ahmet Özhan bizi kirmayarak buradalar.” diyerek Özhan’a çiçek, Benim Adim Talas ve Yaman Dede kitaplarini hediye etti.

Salonu dolduran vatandaslar da unutulmaz bir gece yasadiklarini belirterek konserin düzenlenmesinden dolayi Baskan Yalçin’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA