Muratpasa'dan 2 Yeni Etüt Merkezi

Meltem ve Kiziltoprak mahallelerinde hizmete açilan yeni etüt merkezlerini ziyaret eden Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, “Bütün bu alanlar ögrencilerimizin ders çalisabilmesi için, onlarin hizmetinde” dedi.

Muratpasa'dan 2 Yeni Etüt Merkezi
Kresleri, ilk ve ortaokul ögrencilerine yönelik destek egitim ve gençleri üniversite sinavina hazirlayan merkeziyle Antalya’nin en büyük egitim kurumlarindan Muratpasa Belediyesi, etüt merkezleriyle de egitime verdigi destegi sürdürüyor.

Muratpasa Belediyesi Güzeloba ve Sirinyali mahallelerine açtigi etüt merkezlerinin ardindan Kiziltoprak ve Meltem’de de yeni etüt merkezleri açti. Merkezleri ziyaret eden Baskan Uysal “Muratpasa’mizda gençlerimizin, ögrencilerimizin internet erisimi olan, birbirleriyle sosyallesebilecekleri, temel ihtiyaçlarini giderebilecekleri ders çalisma alanlari olusturuyoruz” dedi.

Meltem Mahallesi’nde Akdeniz Üniversitesi’ne komsu etüt merkezi Ismail Baba Sürelsan Caddesi üzerinde 3807 Sokak’ta yer aliyor. Etüt merkezi bireysel çalismalarda kullanilabilecegi gibi ögrencilerin grup çalismalari ve projelerini tartisabilmelerine elverisli olarak tasarlandi. Kiziltoprak Mahallesi Etüt Merkezi ise 922 Sokak’ta yer aliyor.
Kaynak: İHA