Husumetlisini 12 Kursunla Öldürdü

Antalya’nin Alanya ilçesinde bir kisi, daha önce tartistigi husumetlisi 4 çocuk babasi adami 12 kursunla öldürerek kayiplara karisti. Süphelinin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsiz silah tasimaktan sabikasi oldugu ögrenildi. Cenaze yakinlarinin gözyaslari arasinda topraga verilmek üzere teslim alindi.

Husumetlisini 12 Kursunla Öldürdü
Olay, aksam saat 18.30 siralarinda Alanya ilçesi Avsallar Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre; ayni apartmanda oturan kiraci Necmettin B. (49) ve Ayhan Haydar Fidanboy (61) arasinda Necmettin B.’nin daireyi bosaltarak ayrilmasi sirasinda tartisma yasandi. Olayin ardindan dün adrese tekrar gelen Necmettin B. yaninda bulunan tabanca ile Ayhan Haydar Fidanboy’a aracindan indigi sirada ates etti. 12 kursunun isabet etmesi sonucu yaralanan Fidanboy için saglik ekiplerinden yardim istendi. Ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirilan adam doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybetti. Süpheli ise motosikletine binerek olay yerinden kaçti.

Necmettin B.’nin (49) daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsiz silah tasimaktan sabikasi oldugu ögrenildi. Jandarma ekiplerinin kaçan süpheliyi yakalama çalismalari devam ediyor. Otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirilan cenaze ise Hatay Antakya’da topraga verilmek üzere yakinlarinin gözyaslari arasinda teslim alindi.
Kaynak: İHA