Hacilar Iftar Sofrasinda Bulustu

Hacilarlilar; kardeslikle, samimiyetle ve Ramazan’in sevinciyle AK Parti Ilçe Teskilati tarafindan düzenlenen iftar sofrasinda bulustu. Hacilar Kadin ve Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilen iftar programina yaklasik bin kisi katildi.

Hacilar Iftar Sofrasinda Bulustu
Programa, Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm, Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, AK Parti Hacilar Ilçe Baskani Ahmet Övüç, MHP Hacilar Ilçe Baskani Mustafa Baloglu, AK Parti ve MHP il yöneticileri, is adamlari, sehit aileleri ve gaziler ile ilçe sakinleri katildi.

Ilçeye kazandirilan yatirimlari 4 ana baslikta siniflandirdiklarina vurgu yapan Baskan Özdogan; "Bir taraftan devlet yatirimlari bir taraftan kiymetli Memduh baskanimizin agabeyliginde, önderliginde büyüksehir destekli yatirimlarimiz bir taraftan ilçe Belediyesi olarak bizim yaptigimiz yatirimlar diger taraftan da hayirseverlerimiz ile birlikte yaptigimiz projelerle güzel ilçemize güzel isler yaptik. Sayin Cumhurbaskanimizin ve bakanlarimizin kiymetli destekleri, cumhur ittifakinin güçlü destegi, milletvekillerimiz ve teskilatlarimizin her kademesinin yanimizda olmasiyla birçok projeyi hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de sizin desteklerinizle ve dualarinizla güzel isler ortaya çikarmaya devam edecegiz. Bu çalismalarda verdiginiz desteklerden dolayi ilçemiz adina hepinize tesekkür ediyorum. Hayirli ramazanlar diliyorum" dedi.

Daha sonra konusan Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Ramazan’i huzur içinde tamamlama temennisiyle organizasyon için Akparti Hacilar teskilatina ve ekibine tesekkür etti. "Biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri’yiz" diyerek birlik ve beraberlik mesaji veren Büyükkiliç, "Buraya gelince içimiz açiliyor, bir muhabbet ortaminda gönlümüz açiliyor. Sizleri seviyoruz, her zaman desteginizi gördük. Il baskanligimiz, milletvekilligimiz ve belediye baskanligimiz döneminde hep sizden güç aldik. Biriz, beraberiz, hep beraber Kayseri’yiz, hep beraber Hacilariz. 16 ilçemizi de kucakliyorum" dedi.

Büyükkiliç, Cumhur Ittifaki’nin önemine dikkat çekerek; "Ankara’da Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile bilge insan Milliyetçi Hareket Partimizin kiymetli Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin el ele kenetlenerek ülkenin bekasi ve mazlumlarin sesi olma adina, ’dünya 5’ten büyüktür’ diyen cumhurbaskanimizin ideali dogrultusunda hareket etmeleri ne kadar önemliyse burada da Cumhur Ittifaki bizim için o kadar önemli. Birligimiz, beraberligimiz gücümüzdür. Hem ülkemizde hem de dünyada" diye konustu.

Hacilarlilarin iftar programi, konusmalarin ardindan yapilan dua ile sona erdi.
Kaynak: İHA