CHP Mugla

CHP Mugla Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ahmet Aras, seçim çalismalari kapsaminda Marmaris’te oda ve sivil toplum kuruluslari ile bir araya geldigi toplantilarda Mugla’yi, Muglali profesyonellerle yöneteceklerini belirtti.

CHP Mugla
Ahmet Aras Marmaris ziyaretinde Güney Ege Turistik Otelciler ve Isletmeleri Birligi, Türkiye Seyahat Acenteleri Marmaris Yürütme Kurulu, Marmaris Deniz Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi, Marmaris Soförler ve Otomobilciler Odasi yönetim kurullari ve üyeleri ile gerçeklestirdigi toplantilarin ardindan IMEAK Deniz Ticaret Odasi’nin Marmaris, Bodrum ve Fethiye subelerinin baskan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Güçlü bir Mugla için

Güçlü bir Mugla için güçlü bir Mugla lobisi olusturacaklarini belirten Ahmet Aras, “Mugla lobisini olusturmaliyiz. Içerisinde esnafimiz, oda ve sivil toplum kurulusu temsilcileri, siyasi partilerin il ve ilçe baskanlari, milletvekillerimiz, sanatçilarimiz, gibi bir çok ismi bu masaya toplayacagiz. Kentin ihtiyaçlarini ve dinamiklerini çok iyi biliyoruz buna göre hareket ediyoruz.” dedi.

Dünya kendi Mugla

“Dünya Kenti Mugla” hedefiyle yola çiktiklarini belirten Ahmet Aras, dünyanin önemli turizm destinasyonlarinda yapmis oldugu ziyaretler ve incelemeler sonucunda Mugla limanlarinin isin profesyonelleriyle, yillardir bu sektöre hizmet edenlerle ortak yönetilmesi gerektigini ifade ederek seçimden sonra hizli bir sekilde bu çalismalarin baslayacagini belirtti.

“Cadde üzeri otopark ihalesi yenilenmeyecek”

Marmaris Soförler ve Otomobilciler Odasi ile yapilan toplantida ise Ahmet Aras’a gelen cadde üzerindeki otoparklarla ilgili sikâyetler üzerine, konuyla ilgili esnaf ve vatandaslardan çok sayida sikayet geldigini belirterek cadde üzerindeki otopark ihalesinin yenilenmeyecegini ifade etti.

Mugla Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ahmet Aras, Marmaris Belediye Baskan Adayi Acar Ünlü ile gün boyu gerçeklestirdigi ziyaret ve toplantilarin ardindan iftarda ise Marmaris Genç Isadamlari Dernegi üyeleri ve Marmarisli muhtarlarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA