Baskan Aktas, '16 Bin Sosyal Konut Insa Ediyoruz'

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, “Sehrimizde 16 bin yeni sosyal konut insa ediyoruz. Basta yeni evlenen çiftlerimiz, emeklilerimiz ve isçilerimiz olmak üzere uygun fiyat ve ödeme sartlariyla evi olmayan vatandaslarimizi ev sahibi yapiyoruz” dedi.

Baskan Aktas, '16 Bin Sosyal Konut Insa Ediyoruz'
Bursa’yi daha dirençli bir sehir haline getirmek amaciyla projelerini açiklayan Bursa Büyüksehir Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Bursa Büyüksehir Belediye Baskan adayi Alinur Aktas, yeni dönemde kent dönüsümün önemli bir konu basligi olacagini belirtti.

Daha ulasilabilir Bursa’yi insa etmek için 100 bin konutluk kentsel dönüsüm projesini açiklayan Baskan Alinur Aktas, sehir kalitesini üst düzeye çikarmak için bu dönem oldugu gibi yeni dönemde de çalismalari sürdüreceklerini anlatti. Baskan Aktas, “100 bin konutluk kentsel dönüsüm müjdemizin yaninda çok önemsedigim baska bir konu daha var. Önümüzdeki dönem sehrimizde 16 bin yeni sosyal konut insa ediyoruz. Bu projeyle basta yeni evlenen çiftlerimiz, emeklilerimiz ve isçilerimiz olmak üzere uygun fiyat ve ödeme sartlariyla evi olmayan vatandaslarimizi ev sahibi yapiyoruz. Sosyal konut projeleriyle sehrimizin hem dogu hem de batisinda vatandaslarimiz için konut üretecegiz. Belediye binasini bosaltmak disinda hiçbir eylem plani olmayan ilçe belediyesine sahip Mudanya ile Gemlik ilçelerimiz basta olmak üzere Bursa bütünündeki öncelikli alanlarda kentsel dönüsüm çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA