Vanmall Için Geri Sayim Basladi

Van’in alisveris, ticaret, eglence ve sosyal hayatina yeni bir boyut kazandiracak olan Vanmall 22 Mart’ta açiliyor.

Vanmall Için Geri Sayim Basladi
Ülkemizin önemli sehirlerinden olan Van, sadece il merkezi ve ilçelerine degil bölgeye de hizmet verecek son derece modern bir alisveris, ticaret ve eglence merkezine kavusuyor. Van ve bölgesine farkli bir çehre kazandiracak olan Vanmall AVM açilmak için gün sayiyor.

“Büyük açilis 22 Mart”

Van’in alisveris, ticaret, eglence ve sosyal hayatina yeni bir boyut kazandiracak olan Vanmall 22 Mart’ta açiliyor. Sehrin kalbinin attigi Atatürk Caddesi’nde yer alan ve içerisinde dünyaca ünlü markalari, sik restoranlari ve eglence alanlarini barindiracak olan Vanmall, açilisiyla birlikte sehrin ve bölgenin bulusma noktasi ve cazibe merkezi haline gelecek.

“Zengin marka karmasi”

Vanmall, zengin marka ve magaza çesitliligiyle her zevke hitap edecek. Moda, teknoloji, ev gereçleri, güzellik ürünleri ve daha birçok kategoride seçkin markalarin yer aldigi AVM, Vanlilarin alisveris deneyimini yeniden tanimlayacak.

“Yeni cazibe merkezi”

Vanmall, sehrin sosyal ve ekonomik hayatina olumlu bir katki saglayacak. Yeni is imkanlari olusturularak istihdami artiracak ve yerel ekonomiyi canlandiracak. Ayrica, turizmi tesvik ederek Van’in tanitimina katkida bulunacak ve sehrin yeni bir bulusma noktasi haline gelecek. Sehrin kalbinde, dev markalarin yer aldigi modern bir alisveris merkezi olarak hizmet verecek olan Vanmall, sadece alisveris için degil, ayni zamanda eglence, yeme içme ve kültürel etkinlikler için de ideal bir mekân olacak. Vanmall’da oyun alanlari, kafe ve restoranlar, ziyaretçilere keyifli vakit geçirecekleri için güzel bir ortam bir ortam sunacak.

“Sehre yeni bir soluk getiriyor”

Vanmall, Van sehrinin ticari ve sosyal dokusunu zenginlestirecek önemli bir adim olarak görülüyor. Sehrin tarihine ve kültürel mirasina saygi duyan, ayni zamanda modern yasamin ihtiyaçlarinin karsilayan bu yeni ticaret ve eglence merkezi, Vanlilara ve sehri ziyaret edenlere unutulmaz bir deneyim sunmayi hedefliyor. Vanmall 22 Mart’ta kapilarini açiyor ve ziyaretçileriyle bulusuyor.
Kaynak: İHA