Ünlü Yazar Düzcelilerle Bulustu

Düzce Belediyesi ev sahipliginde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaslardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cedidiye Cami önünde kurulan Ramazan etkinlik çadirinda son olarak ünlü Yazar Hatice Kübra Tongar Düzcelilerle bulustu.

Ünlü Yazar Düzcelilerle Bulustu
Bu yil Ramazan ayinin manevi huzuru Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliginde Cedidiye Meydani’nda kurulan etkinlik çadirinda yasaniyor. Ramazan ayinin ilk gününden itibaren vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi etkinlikler kapsaminda sosyal medyada siki takip edilen ve aile yasantilari, çocuk yetistirme konularinda “Bagirmayan Anneler” temasini hayatimiza sokan Yazar Hatice Kübra Tongar Düzce’ye geldi. Program öncesinde vatandaslara hitap eden Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, çadiri dolduran vatandaslara hitaben alaninda en uzman isimleri Düzce’ye davet ettiklerini belirtti ve Ramazan ayi boyunca organizasyonlarin devam edecegini ifade ederek tesekkür etti.

Etkinlik çadirindaki yogun ilgiden duydugu memnuniyeti dile getiren Hatice Kübra Tongar ise söylesisinde Ramazan ayi faziletleri, ailecek yapilacak ibadetler ve aile içi yasam ile çocuklarla iletisim konularindan bahsetti. Tongar, “Düzce Belediyesi’ne, baskanimiza bu güzel organizasyonu düzenledikleri için tesekkür ederim. Disaridan bakan bir göz olarak söylemeliyim ki; kültürel faaliyetler çok kiymetli. Bu hizmetler daim olsun diye dua ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA