Çark Caddesi'nde Gece Mesaisi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, vatandasin güvenligini saglamak ve estetik görünüme katki sunmak için Çark Caddesi’ndeki agaçlari budayarak düzenli bir görüntü için mesai harciyor.

Çark Caddesi'nde Gece Mesaisi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi agaçlarin gelisimlerini kuvvetlendirip, form vermek ve çiçeklenmenin kalitesini yükseltmek için budama çalismalarina basladi.

Özellikle sehrin sembol olan merkezi noktalarinda yogun bir gece mesaisi yürütülüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi Çark Caddesi ve civar bölgesinde kuru agaçlar, elektrik tellerine uzanan agaç dallari keserek agaçlara düzenli bir görüntüye kavusturdu.

Ayrica araç ile vatandas trafiginin en güvenli sekilde saglanmasi için kesilen agaçlar, caddeye de yeni bir görüntü katti. Büyüksehir’den yapilan açiklamada, “Gece, gündüz demeden yürüttügümüz çalismalarla içerinde yasadigimiz cennet sehri ve dogayi koruyup çok daha güzel bir görünüme kavusturuyoruz. Mevsim sartlarina bagli olarak yesil dokunun daha saglikli gelisebilmesi için, sehir genelinde agaç budama çalismalarina hiz kesmeden devam edecegiz” denildi.
Kaynak: İHA