Nebi Hatipoglu'ndan Özgür Özel'e Cevap

AK Parti Eskisehir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu, Eskisehir’de katildigi açilis programinda kendisini hedef alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel’e cevap verdi.

CHP Genel Baskani Özgür Özel, bugün bir dizi programa katilmak için Eskisehir’e geldi. Odunpazari Belediyesi tarafindan yapilan 100’üncü Yil Kültür Merkezi’nin açilisinda konusan Özel, AK Parti Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Nebi Hatipoglu’nu hedef aldi. Aradan çok zaman geçmeden Özel’in dediklerine yönelik bir cevap açiklamasi yapan Hatipoglu, CHP Genel Baskani’nin sivil toplum kuruluslarinin yerel demokrasi açisindan önemini anlayacaginin süpheli oldugunu ifade etti.



"Eskisehir’i birlikte yönetecegiz"

Hatipoglu, CHP Genel Baskan Özgür Özel’e cevap verdigi açiklamasinda, "CHP’nin emanetçi genel baskani Özgür Efendi yine isi gücü birakip bana laf etmeye kalkmis. Katilimci demokrasiden, sivil toplum kuruluslarinin yerel demokrasi açisindan öneminden bahsetsem kendisinin anlayacagi süpheli. Bu nedenle sunu söylemekle yetineyim, aday oldugum ilk günden itibaren Eskisehir’i vatandaslarimizla birlikte yönetecegimizi ifade ediyorum. Sivil toplum kuruluslari vatandaslarin seslerini duyurmasinin en önemli aracidir. Birlik Vakfi’nda da TMMOB’da da ayni seyleri söyledim. Göreve gelince sivil toplum kuruluslarimizin kapasite ve imkânlarini artiracagiz. Eskisehir’i birlikte yönetecegiz" dedi.

Kaynak: İHA