Bitlis Devlet Hastanesinde Ramazan Mesaisi

Bitlis Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Serhat Göçüncü, Ramazan ayi dolayisiyla gece poliklinik hizmeti vereceklerini söyledi.

Bitlis Devlet Hastanesinde Ramazan Mesaisi
Vatandaslar, Ramazan ayi dolayisiyla gündüz poliklinik hizmetlerine ek olarak iç hastaliklar, kadin dogum, çocuk hastaliklari, ortopedi ve enfeksiyon polikliniklerinden yararlanabilecek. Gündüz saatlerinde tam kapasiteyle hizmet veren hastane, Ramazan ayi boyunca 5 hekimle birlikte ek poliklinik hizmeti veriyor. Bashekim Uzm. Dr. Serhat Göçüncü, Bitlis Devlet Hastanesi olarak bu yil Ramazan ayina has mesai saatleri disinda aksam 20.00-22.30 saatleri arasinda 5 poliklinigin açik olacagini kaydetti.

Göçüncü, "Bölgemizin Ramazan ayina hassasiyetini bildigimiz için gündüz magdur olan hastalara gece bu kolayligi saglamak için aldigimiz bir karardi. Burada poliklinik açan hekimlerimize tesekkür etmek istiyorum. Bu hizmetin herhangi bir maddi karsiligi yok. Aksam 2,5 saat MHRS ile hasta bakiyorlar. Bu hizmetin Bitlis’te ilk oldugunu da belirtmek istiyorum. Bu aksam hem hekimlerimizin bayramini kutlamak hem de ikramlarda bulunmak için polikliniklerde ziyaret ettik" dedi.

Ilk olarak bu uygulamayi sosyal medya araciligiyla duyurduklarini ifade eden Göçüncü, "Gelen hasta sayisi fazla. Bu ilerleyen günlerde daha da fazla olacaktir. Bu hizmet bölgede ilk oldugu için ilerleyen günlerde hasta sayisinda artis olacagini umuyoruz. Bu uygulama hem acil polikliniginin yükünü de azaltacaktir. Bu açidan da önemli bir hizmet oldugunu düsünüyoruz" diye konustu.

Bashekim Göçüncü, ayrica kendisinin ve yardimcisinin da poliklinik hizmeti vereceklerini belirterek, desteklerinden dolayi Il Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici’ye tesekkür etti.
Kaynak: İHA