Bir Yilda 5 Yillik Is Yaptik

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Baskani Erdogan Biyik, “Göreve geldigimiz günden bu yana, yaklasik bir yil oldu. Bu zaman zarfinda, 5 yila sigacak faaliyetlere, yenilige ve gelisimlere imza attik” dedi.

Bir Yilda 5 Yillik Is Yaptik
Düzce TSO, tüm üyelerini iftar organizasyonunda agirliyor. Düzenlenen programa basta Düzce Valisi Selçuk Aslan olmak üzere, devlet erkani, davetliler ve üyeler katildi.

Erdogan Biyik, TSO olarak büyük bir aile olduklarini isaret ederek “Bu muhtesem kalabalik, bizim ne kadar büyük bir aile oldugumuzun göstergesidir. Bu anlamda, tüm üyelerimize, sonsuz tesekkür ediyoruz. Göreve geldigimiz günden bu yana, yaklasik 1 yil oldu. Bu zaman zarfinda, 5 yila sigacak faaliyetlere, yenilige ve gelisimlere imza attik. Sizlerin teveccühü ile seçilmis oldugumuz, Düzce TSO yönetiminde, geçirdigimiz süre içerisinde, çözülmemis birçok sorunu çözdük. Yapilmamis büyüklükte organizasyonlara imza attik. Sizlerin gücüyle, Düzce’mizin, egitimden sagliga, turizme, ticaret ve sanayisine büyük katkilarimizin yani sira, Düzce TSO’yu TOBB’da en iyi sekilde temsil edilmesi adina çalismalar yaptik. Yaptigimiz çalismalar ve lobi faaliyetleri sayesinde, geçmisten bugüne, TOBB bünyesinde bulunan, Ar-Ge ve inovasyon kuruluna odamizdan bir temsilci görevlendirdik. Ayrica, Genç Girisimciler Kurulu Baskanimizi, TOBB bünyesindeki bölge baskanliginda göreve getirilmesine destek sagladik. Yaptigimiz birçok çalismayi, basta Vali, Belediye Baskanimiz, Rektörümüz ve ilgili il müdürlerimiz ile birlikte ‘Biz Birlikte Güçlüyüz’ slogani ile, degerli paydaslarimizin büyük katkilariyla, TSO komiteleri, meclisi, yönetim kuruluyla, hep birlikte büyük basarilara imza attik. Buradan bütün paydaslarimiza, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani olarak, meclisimiz ve yönetim kurulu adina sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

Yapilan protokol konusmalarinin ardindan geçmis dönem yönetim kurulu ve meclis baskanlarina plaket takdiminde bulunuldu. Biyik, geceye katilamayan baskanlarin plaketlerinin isyerlerine, vefat eden baskanlarin plaketlerinin de ailelerine teslim edilecegini söyledi.



Kapanis konusmasini gerçeklestiren TSO Baskani Erdogan Biyik, iftar organizasyonuna icabet eden tüm üyelere tesekkür etti.
Kaynak: İHA